Results 1 to 4 of 4

Thread: Help? new super mario bros

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Help? new super mario bros

    Hey everyone. I got the "New Super Mario Bro's" This morning (2009 Thanksgiving) and its really fun. If you read my introduction, you would know that I am a "pro" gamer. Im already on world 6 (its been 2 and a half hours). So when I make it to the mini castle on World 6, when I enter, it says " This disk could not be read" and something like "please see the wii manual". Then i thought the CD had scratches. I made a new one. I made it to world 6 mini fortress once AGAIN. then it stopped. please help .

    And I also have "NeoGamma R7 Backup Loader".

    (P.S : I don't mind trying stuff because all i gotta do is re- defeat half of world 6 to go to the mini castle which takes 10 mins)
    Last edited by dope; 11-26-2009 at 08:29 AM. Reason: Forgot this

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    11
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Try installing cIOS 222 and running it through uLoader 3.1 with its DVD option. That's what I've been doing and the game has been running flawlessly. When you get into uLoader, make sure you change it to cIOS 249 by pressing the button that says "configure". Also make sure that you have cIOS 249 installed as well, although I'm pretty you will already have it installed... But if you don't, make sure it is installed.
    Last edited by enjoikidd; 11-26-2009 at 08:41 AM. Reason: I forgot to put in more information. hehe.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    can you install as many cIos's as you like or will they conflict with each other if too many are installed? I have this game working through a USB loader but would prefer having it working through a disc! Im on 3.2e

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    11
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by PAUL7331 View Post
    can you install as many cIos's as you like or will they conflict with each other if too many are installed? I have this game working through a USB loader but would prefer having it working through a disc! Im on 3.2e
    I don't think it should make a difference... I know that cIOS 222 will install as cIOS 249 so you shouldn't have to worry about having too many cIOS's.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •