Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Thread: Banner Brick ? Quick fix

  1. #11
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    That preloader 0.3 has had some issues I believe and is now no longer developed. I recently installed Priiloader, worth a try maybe?

    Maybe it's Neogamma r8? Delete the bugger and let's see. You can always put it back.

    wads on SD will not banner brick until you install them to the Wii.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    removed neogamm r8 still no change !
    Could it have something to do with cios 222 installer which was installed with usb loader ?

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    is it worth running through the soft mod again ?

  4. #14
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    I guess. It's unusual to say the least to get a banner brick from good wad files. Re-installing cIOS, updating all those IOS with the same ones again might put the problem right.

    Either that or this is not actually a banner brick but something else with similar symptoms which we've never heard of.

    Getting ahead of myself.

    Yes go for it, let's see what happens.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    TRIED RE INSTALLING SOFT MOD NO GOOD.
    SO INSTALLED ANY TITLE DELETER.
    AND IT SAYS
    INITIALIZING FILSYSTEM DRIVER ----OK
    WIPING OFF FINGERPRINTS
    --DELETING TICKET FILE / TICKET000000000001.........................
    TICKET DELETE FAILED (NO TICKET ?) -106
    --DELETING TITLE FILE / TITLE/00000001.......... OK
    LOADIND DATABASE ...OK

    CHECKING SYSTEM REGION

    PULLING SYSTEM TMD....
    PULLING SYSTEM TICKET....
    IDENTIFYING AS SYMENU......ERROR ES_IDENTIFY (RET=-1017)
    ERROR ES OPENCONTENT (RET = - 1017

    ANY IDEAS ?

    tHANKS

  6. #16
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    -1017 according to this list http://www.wiihacks.com/recommended-...tion-here.html means incorrect or old cIOS.

    I reckon we need to run TBR on the old fella and see if it can't get itself a nice new shiny cIOS38r14. http://www.wiihacks.com/recommended-...tion-here.html

    Then try Anytitledeleter again. It should give you a list of all installed channels and IOS which would be handy to see.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok just needed to press a and got full menu.

    Hear goes

    title`s from the bottom
    ios4
    9
    system menue (000000002) : System menue
    bc
    mios
    ios21
    11
    12
    13
    14
    15
    17
    20
    22
    28
    30
    31
    33
    34
    35
    36
    37
    50
    10
    53
    33
    38
    60
    254
    249
    250
    installed channel titles= homebre channel
    system channel titles =
    hagp =news
    haga = news
    haba=shopping
    hafp=weather
    hafa=weather
    haya=photo v1.1
    haaa=phot
    haca=mii

    games that use channels=
    rmcp = mario cart

    downloadable game content = 0

    hidden channels=
    disc = homebrew ch
    halp= region select hidden channel
    hakp = eula hidden channel

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    iF I SELECT MOST IOS FILESIT SAYS AT THE BOTTOM:
    ERROR ISFS_OPEN ( = -106)???

  9. #19
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    I wonder why you have duplicate channels there. Nothing else seems to be out of place. I suppose it's possible that one of those is causing the problem.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  10. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  11. #20
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    oK tHANKS
    sHALL i START DELETING THE DUPLICATE CHANNELS ? wHAT THE ABOUT THE ERROR ISFE OPEN = -106OUR

    tHANKS FOR YOUR HELP

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •