Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: First game.

  1. #11
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    It sure well, again in the settings you have to force your region. You can use NeoGamma r7/8 to load through the USB Device as well.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    31
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I just dled Zelda Twilight NTSC

    Changed region to force PAL 576i (my TV settings)

    I just get a green screen. Both on Neogamma and usb loader GX

  3. #13
    New Member biigstyk's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    N.Y.
    Posts
    284
    Thanks
    36
    Thanked 64 Times in 53 Posts
    try using the usb loader gx, force the video and set error 002 fix to on. i had the same problem , but it was like a year ago, i dont remember the exact fix for it, just toggle the settings around til you get it to work.

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    31
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You have no idea how many combinations I tried. Just to end up with a green screen

    Too frustrating to try again :/

  5. #15
    Banned
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Meriden, Kansas USA
    Posts
    27
    Thanks
    5
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    Quote Originally Posted by GuerrillaDawg View Post
    I'm using USb loader GX (Black wii doesn't support dvd)

    That will load usa games perfect ?
    as long as you change video settings to force pal

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    31
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well , as I said above.

    Forced PAL60 and got a green screen on Zelda twilight princess

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •