Results 1 to 3 of 3

Thread: Uloader not opening, black screen

  1. #1
    Junior Member fidzim's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    why the heck should i tell you were i live
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Uloader not opening, black screen

    ok i took 2 wii's from 2 of my brothers. on my older brothers wii i made everything perfect, installed cios 249 rev 15 and everything. and u loader opened and was able to play new super mario bros. and now on my other brothers wii, everything works, but the problem i dont understand is, when i go to homebrew channel and start uloader, it wont open it just stays black screen, why is that?


    p.s
    the wii that worked, neogammer wasnt working so had to use a program called trucha bug restorer. and deleted some ios's to make it work. and i lost the link that helped me do that and i forgot what i did, do i have to use trucha bug restorer to make uloader work?
    Last edited by fidzim; 11-25-2009 at 04:34 AM.

  2. #2
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11
    Quote Originally Posted by fidzim View Post
    ok i took 2 wii's from 2 of my brothers. on my older brothers wii i made everything perfect, installed cios 249 rev 15 and everything. and u loader opened and was able to play new super mario bros. and now on my other brothers wii, everything works, but the problem i dont understand is, when i go to homebrew channel and start uloader, it wont open it just stays black screen, why is that?


    p.s
    the wii that worked, neogammer wasnt working so had to use a program called trucha bug restorer. and deleted some ios's to make it work. and i lost the link that helped me do that and i forgot what i did, do i have to use trucha bug restorer to make uloader work?
    The original problem is cIOS38rev15, this has errors. Please install cIOS38rev14.

  3. #3
    Junior Member fidzim's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    why the heck should i tell you were i live
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by WiiJohn View Post
    The original problem is cIOS38rev15, this has errors. Please install cIOS38rev14.
    sorry sorry, never mind, rev 15 is awesome. i forgot to install wadds for the uloader never mind, i guess i never need help i know all this

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •