Results 1 to 3 of 3

Thread: Updated to 4.2e and still have homebrew but usb load wont work.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Updated to 4.2e and still have homebrew but usb load wont work.

    I, i'm new to this and i've just updated my fw to 4.2e from 3.4e. I was using a soft modded wii with twilight hack and a usb loader. now the loader just gives me a black screen but the hbrw is still there. Is ther a way to get the usb loader working again as i have loaded all my games onto the usb hdrive.

    Thanks

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,578 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by johnrw View Post
    I, i'm new to this and i've just updated my fw to 4.2e from 3.4e. I was using a soft modded wii with twilight hack and a usb loader. now the loader just gives me a black screen but the hbrw is still there. Is ther a way to get the usb loader working again as i have loaded all my games onto the usb hdrive.

    Thanks
    yes remod your wii
    http://www.wiihacks.com/recommended-...tem-menus.html

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    Yea, since you updated you killed all your softmods. But don't worry, you can get it all back again. Just follow the 4.2 guide in my sig.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •