Results 1 to 3 of 3

Thread: i F***ed my wii up

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation i F***ed my wii up

    Hi i hope someon can help out her.. I have been looking for a post,google and
    i canīt find anything thatīs helped.

    Her goes!

    I softmode my wii 3.4e it worked very well... Then i thought i should update it to 4.1.
    In the guide 3.1 to 4.1. I wanted update to 4.1 i hadd to use the anytitledeleterMOD

    I delete evrything on my wii.. I wanted a virgin wii and then make a clean softmod again,But i delete all the cIOS files.. Allmost all..
    I still can get to the menu ect.

    When i try to install the bootmii.dol/elf i get past that.. But then i got a menu
    that sayīs.....
    THIS INSTALLER CAN NOT CONTINUE! (HackMII Installer v0.06)
    There is no known vulnerable IOS installed on this wii.
    Please note that we will not use a fakesigned ios due to secutrity reasons.

    Look for an update version at
    Http://bootmii.org

    If this is already the latest version.... Well suck it.

    So can anyone help me out her.. plz..

    P.S I didīt know where to put this thread..

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    128
    Thanks
    6
    Thanked 129 Times in 24 Posts
    ok you have not fully f`d ya wii (yet)

    take a good read of this guide
    http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html

    and download the files in that post for your sd card

    if u can get into your wii menu then can you do a factory reset of the wii (this should fix up those ios issues)

    the most important thing here is to make shore u can install bootmii as boot2 and not ios

    follow that guide if you have any issues at all im sitting on the forum for atleast another 8 hours so if u get stuck or got a question dont be afraid to ask it and i will help you through it.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanx m8...
    I have been followed that guide.. And i canīt install as boot2 just as ISO....
    You are saying that a factory reset of the wii... Where do i do that ??

    Last night i tried to play the Wii sport then it asked to update the wii.. I did so and it worked .. And then i put the Wii sport party and asked for an update and it also worked..
    When it was done updated,then i tried to install the bootmii. And it WORKED
    Then i install the HBC. It worked. I run the trucha bug restorer. Worked . And also cIOS38r14 installer worked.. I run the wad manager to install the IOS60-patched. So i could update it to 4.1 but it didnīt work.. I just say network installing pls wait.... I waited for aboute 5 min at nothing happend...
    Last edited by LuxDeclan; 11-23-2009 at 06:39 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •