Results 1 to 5 of 5

Thread: New Super Mario Bros

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    New Super Mario Bros

    i am looking for the new Super Mario Bros fix i know its on this site somewhere can any one help please

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    It's in the search option at the top. There's a great guide by davepm and one for softmod disc loading by pet1.

  3. 1 User Says Thank You junkmail For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi there, this is my first ever post........im a bit stuck!

    I have softmodded my wii last year using the twighlight hack and homebrew....most games run ok but more and more new ones, including New Super Mario Bros give me the Error 002 screen or others just black screen. I use 'Back up Launcher 002 Fix' version 0.3 gamma by Wiigator......... i have put another loader on to see if it might make a difference after reading about the Error 002...i have 'gamma 0.3 with 002 fix with sound'...and 'wii back up launcher 0.3y'........ all no good.

    Here is my system details and what i have installed;
    PAL 3.4E
    CIOS_249.wad
    IOS16.wad

    CIOS installer v7
    WAD Manager 1.4 Waninloko

    My mate helped hack it to start with so im not as 'up to speed' with this stuff as he is............... would anyone have any ideas what i could do to get it working?

    ive looked at 'pimpmywii' to update my systems, downloading scrubbed versions, CIOS/ IOS updates etc etc......... dont know where to turn.....

    i'd appreciate your thoughts...

    thanks

  5. #4
    New Member Sunny87's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    UK
    Posts
    78
    Thanks
    1
    Thanked 17 Times in 17 Posts
    Quote Originally Posted by johncarew2009 View Post
    hi there, this is my first ever post........im a bit stuck!

    I have softmodded my wii last year using the twighlight hack and homebrew....most games run ok but more and more new ones, including New Super Mario Bros give me the Error 002 screen or others just black screen. I use 'Back up Launcher 002 Fix' version 0.3 gamma by Wiigator......... i have put another loader on to see if it might make a difference after reading about the Error 002...i have 'gamma 0.3 with 002 fix with sound'...and 'wii back up launcher 0.3y'........ all no good.

    Here is my system details and what i have installed;
    PAL 3.4E
    CIOS_249.wad
    IOS16.wad

    CIOS installer v7
    WAD Manager 1.4 Waninloko

    My mate helped hack it to start with so im not as 'up to speed' with this stuff as he is............... would anyone have any ideas what i could do to get it working?

    ive looked at 'pimpmywii' to update my systems, downloading scrubbed versions, CIOS/ IOS updates etc etc......... dont know where to turn.....

    i'd appreciate your thoughts...

    thanks
    I use USB Loader GX and this fixed .dol to get it to work SMNP01.dol
    I also make sure the 002 error fix is set to yes and I use IOS249
    I'm now into retro games console hacking and development.
    Currently working on Nintendo 64 if you want to help PM me.

  6. #5
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    i don't think its necessary to have yet another NSMB thread here.

    Guide is linked in my sig and available via the excellent Forum Search function: Wiihacks - Nintendo Wii Hacks Community - Search Forums

  7. 1 User Says Thank You davepm For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •