Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 58

Thread: wii bricked need assistance

  1. #11
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    I have to go for now. Have a read of this.
    http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...ol-errors.html
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  2. #12
    New Member scorchedwynd's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    nc
    Posts
    32
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    hey dude if you can get wadmanager to run reinstall preloader. i had this same problem one time before

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    25
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 1 Post
    Hi there, i have had a some what similar issue that i may be of some assistance.

    You can get preloader running right ? And u have bootmii installed or its on your SD card ?

    All u need to do is load pre loader goto install files or whatevr its called now press 1

    Does it code dump now ? press reset not off. It should say reload at the bottom of the dump now. now a new screen should load u can see bootmii and re install HBC.

    It reloads the boot.dol i used when i begin the softmod, giving you the option to wadbatchinstall downgrade ect ect plus what ever else u hvae added eg bootmii

    Hope that helps

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    34
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    reinstalled cios28 rev 14... successful
    went to install system menu v481.. error -1022

  5. #15
    New Member scorchedwynd's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    nc
    Posts
    32
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    hi man just reinstall preloader

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    34
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i got HBC working... i got cios 38 installed. i got ios70 installed...
    i just cant get the system menu back up .. error 1022..
    only gets that error if your system dont have trucha bug.. but mine does.

  7. #17
    New Member scorchedwynd's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    nc
    Posts
    32
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    dude the problem is preloader your all ready on 4.2 you install patched ios 70 after preloader didnt you just reinstall preloader it should be fine you freed the bug with the patched ios 70
    Last edited by scorchedwynd; 11-19-2009 at 09:04 PM.

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    34
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    re-installed preloader .29... no good.. still had HBC working.. so installed preloader .30... works better.. but just black or white screen on system menu boot.. .. no corrupted message though.. lol still wont get system menu.
    but HBC loads form pre loader now. lol

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    34
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    everything in the homebrew channel works.. im righ tnow playing rock band beatles on ios 222.. with usb wireless guitar working perfectly... but no system menu still. sucks ass. lolol

  10. #20
    New Member scorchedwynd's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    nc
    Posts
    32
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    will backups boot do you have a neogamma on hbc to try it oh are you cutting the wii off fully before putting the sd cad in there

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •