Results 1 to 5 of 5

Thread: ok.. why can't I get NSMBW to work

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    ok.. why can't I get NSMBW to work

    Hey all! normally I don't have problems figuring out stuff such as this, but I cannot get "The New Super Mario Bros. Wii" iso to load.

    i'm running a 3.2u machine.. I have the latest cIOS38 rev 14. and i'm trying to boot it off of a thumbdrive using USB Loader GX

    I have the error 002 fix set to 'yes', but everytime I boot the game I get an error please check manual. (not error 002).

    however, when I have the error 002 fix to 'off'.. then I actually do get the error 002 message.


    On the USB loader GX menu when I select the game... the music plays.. but the game won't.


    any suggestions?

  2. #2
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by infintido View Post
    Hey all! normally I don't have problems figuring out stuff such as this, but I cannot get "The New Super Mario Bros. Wii" iso to load.

    i'm running a 3.2u machine.. I have the latest cIOS38 rev 14. and i'm trying to boot it off of a thumbdrive using USB Loader GX

    I have the error 002 fix set to 'yes', but everytime I boot the game I get an error please check manual. (not error 002).

    however, when I have the error 002 fix to 'off'.. then I actually do get the error 002 message.


    On the USB loader GX menu when I select the game... the music plays.. but the game won't.


    any suggestions?
    last link in my sig

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Luton, United Kingdom
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    ive got a 3.3e neogamma 8 r7 and neogamma 7 rev 15 installed, a patched nsmb iso by nitro tried evry combination possible with disc and booting from usb ive installed ios53-64-v5406 wad and tried loading the fix .dol from sd and tried patching my own iso with th .dol i cant get it to work all i get is a green screen then it freezes have i missed something i normaly figure it out my self but cant this time . does this game work with a soft modded wii i have 280 games booting from hardrive without any issues until now ive also tried burning at 1 x speed with img burn can any one help me with this one thanks

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by davepm View Post
    last link in my sig
    sweet yo, good stuff!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •