Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Error autobooting system menu! ES_DiVerfiy failed!

  1. #11
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    You need a hacks.ini file on your sd-card. They can be found here
    Preloader/hacks - WiiBrew
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I think i got everything up and going correctly....only one problem remains. When I load a game in usb loader gx and play for a while then press the home button and want to go back to system menu the will acts like it turns off (blue screen) but the green power light is still on. Any ideas???

    Your help has been much appreciated...!!!

  3. #13
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    It sounds like you are using cios r13, I think r14 fixed this issue but broke dl support.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by goofmyster31 View Post
    Ok i think ive got it somewhat fixed....i started wii holding both power and reset button and it booted to preloader with IOS v70 and System menu v481. I followed ur instructions....here:

    put the wadmanager boot.dol on the root of your sd-card
    put ios70pateched in sd:\wads
    download system menu 4.2 from NUS, pack as wad, and put the wad in sd:\wads
    Start preloader, click load/install, load wadmanager
    1st-install ios70patched
    2nd-install system menu v481 (4.2u) wad
    This will remove preloader, so when your done reinstall preloader.

    Come to find this wii has Startmenu hack (or what ever its called installed) i guess preloader doesnt like this Startmenu thingy. My games still work threw NeoGamma but dont show up in disc channel.

    What steps should i take to figure out if this wii is proper soft modded and protected.

    Thanks for all ur help.
    thank you definitly worked for me i had the same problem i was unaware of where to get just the system menu and that it could be a installed from a wad
    preloader .29 and my 4.2u did not get along but i did end up getting .30 to work because i kept getting the table error when i went to install thanks again homie

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •