Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Super Smash Brother Brawl hang even with Hermes 222

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    14
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Super Smash Brother Brawl hang even with Hermes 222

    as you read from the title
    i don't know what the problem
    i read that hermes 222 would fix the problem
    but insted of showing the Error screen it just hang in some certain places for example after the beaten the hand

    i am using USP LOADER GX latest version and my system at 3.2U

    so what is the problem?

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    Have you tried using 249 instead of 222, i use USB Loader GX running with 249 and have played SSMB with no problems.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    14
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    what ver are you playing i have the full ver
    using ios 249 giving me error screen

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    As far as version, what do you mean? I ripped mine myself from a store bought disc. And what error is it returning?

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    14
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    the game is over 7gig but there is a scrubbed ver that's about 4 gig
    it just show the message (an error eccured)

  6. #6
    Junior Member theBLUEBIRD's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Norway
    Posts
    87
    Thanks
    48
    Thanked 14 Times in 11 Posts
    Quote Originally Posted by Dark Master View Post
    as you read from the title
    i don't know what the problem
    i read that hermes 222 would fix the problem
    but insted of showing the Error screen it just hang in some certain places for example after the beaten the hand

    i am using USP LOADER GX latest version and my system at 3.2U

    so what is the problem?
    I have the exact same problem with Brawl..
    My Wii is PAL, 4.0 System Menu, USB Loader GX, cIOSrev14, and I got cIOS 222 and 223 installed. I have tried to experiment with the installer, and combine different installations. But nothing works - I stille get the same black screen after battles!

    I'm using a downloaded version of the game, not really sure what it was marked with. But its a 7GB ISO file. I'm thinking about downloading another version of the game and try if that works for me.. Because nothing else does..
    "If somebody helps you, don't just SAY "thanks".. Press the button! That's why its there.."

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    14
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i forget to mention that it gimme the same thing with Metroid Prime Trelogy when i chose MP 3

  8. #8
    Junior Member theBLUEBIRD's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Norway
    Posts
    87
    Thanks
    48
    Thanked 14 Times in 11 Posts
    Quote Originally Posted by Dark Master View Post
    i forget to mention that it gimme the same thing with Metroid Prime Trelogy when i chose MP 3
    That is because Metroid Prime 3 is also a double DVD game, like Smash Bros.. But since you have the same problem with both games, I don't think re-downloading the ISO would help.. It might be worth a try though..?

    It seems it is eather a problem with cIOS 222/223, even though I tried to install it numerous times with the different settings.. Or it is a problem with the ISO itself..

    How can we fix these problems..?
    I'm going to try to install a WAD installation of cIOS222 that I got hold of. Maybe that will fix the first idea? And I will try to re-download the game, and see if it is a problem with the ISO.
    This will take me some time though because I have a pretty weak internet here..
    "If somebody helps you, don't just SAY "thanks".. Press the button! That's why its there.."

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    14
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have a pretty weak internet here
    i can feel you pain

    PM me if it works

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    73
    Thanks
    12
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Are you using Hermes Rev4?

    I can't recall what I merged with what but make sure you set USB Loader GX to have 002 fix as Yes in the Game Load settings and Block IOS reload as ON. I have it set to run with 222, it seems to work fine. Havn't tried it with 249. Monster Hunter works with these settings as well.

    No matter what I did, Hermes Rev 3 wouldn't work for me.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •