Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Please help me

  1. #1
    Junior Member emhachem's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    102
    Thanks
    15
    Thanked 8 Times in 6 Posts

    Please help me

    I was reading a post the other day about BOOTMII and realized mine isnt working whenevr I click it in Homebrew it turns black. So I decided to follow Doggeggs mod guide to go into the sd and data management and reinstall BOOTMII so I did and when I went back to Homebrew same thing Black screen so I had to use the power button on the Wii to get it off and now when I press the power button to turn back on the light turns green but there is no picture going to the tv...I am going to have a nervous breakdown please help me.

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,187
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    You need the bootmi files on your sd-card. These should be backup on your pc. If not go back into the hackmii installer, select bootmii, there should be an option the prepare sd-card. You don't need to install bootmii, just prepare the card. With those files on your card you should be able to load bootmii.

    Not sure about your black screen. Can you access preloader. You didn't do anything wad related did you?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #3
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    You need the bootmi files on your sd-card. These should be backup on your pc. If not go back into the hackmii installer, select bootmii, there should be an option the prepare sd-card. You don't need to install bootmii, just prepare the card. With those files on your card you should be able to load bootmii.
    wont work if bootmii is installed as IOS. Which it sounds like it is from the description above.

  4. #4
    Junior Member emhachem's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    102
    Thanks
    15
    Thanked 8 Times in 6 Posts
    Bootmii is installed as ios and I cant access anything the remote wont even come on. It flashes but cant connect its like there is no power.

  5. #5
    Member siphilips's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,639
    Thanks
    43
    Thanked 421 Times in 340 Posts
    you may hopefully have preloader,

    you can try reseting the wii and holding down reset to take you into preloader menu, fro there you can run files and access homebrew channel
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  6. 1 User Says Thank You siphilips For This Useful Post


  7. #6
    Junior Member emhachem's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    102
    Thanks
    15
    Thanked 8 Times in 6 Posts
    Ok that worked now what? Just run preloader like through the on screen instructions?

  8. #7
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,187
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by davepm View Post
    wont work if bootmii is installed as IOS. Which it sounds like it is from the description above.
    If she can ever get back into the hbc it will work. point was she did not need to reinstall bootmi, just have the files on the sd-card.- But it won't help with the black screen.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  9. #8
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,187
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    What does preloader display for you ios and system menu? Can you launch hbc, system menu (doubtful)?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  10. #9
    Junior Member emhachem's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    102
    Thanks
    15
    Thanked 8 Times in 6 Posts
    Ok skip that other reply, sorry I am so flipping out. I held down the reset and it took me to the regular wii menu I went to homebrew and went to preloader when I clicked it it said do you agree etc but it never did anything so now do I delete something or what it looks normal

  11. #10
    Member siphilips's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,639
    Thanks
    43
    Thanked 421 Times in 340 Posts
    Quote Originally Posted by emhachem View Post
    Ok that worked now what? Just run preloader like through the on screen instructions?
    yes, if you can pick up the guide from here (i dont know what you've got installed, cIOS etc)

    but if you can goto the homebrew channel from preloader, and pick up the guide from there , you will be okay
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •