Results 1 to 4 of 4

Thread: opens with cIOS installer

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    27
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    opens with cIOS installer

    everytime i turn on my wii, it goes to the cIOS installer instead of the wii main menu....how can i fix this

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    Are you firing up your Wii with an SD card in the slot? If so try removing the SD card and boot up the Wii and see if it boots normally.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    27
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    at 4.1 the sd card was always in the slot and i had no problem. with 4.2 if the sd card is in the slot it goes to the installer and if there is no card it goes right to the wii menu.... is there a way to leave the card in and still go to the main wii menu?

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    It seems that somewhere along the lines, something got crossed in the SD card where it "autoloads" to a cIOS installer. Since i don't know exactly what you have on the root of your SD card, what i would do is take a look at the root of the card, if there are any .wad erase them. Also the only thing you really should have on the root of your card is a folder called "app" and a folder called "wad" [and if you have USB Loaders possibly some folders with boxart].

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •