Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: external harddrive

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    27
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    external harddrive

    how do i connect an external harddrive to a 4.2u?
    if i have my copied games on the harddrive from when i had 4.1, would they still be on the drive or do i have to format the drive and start all over.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    The games are all there. Connect the USB wire to the Right usb port behind the WII. Make sure that the games on the HDD are loaded by some WBFS Manager and install the required cIOS's (if necessary). Everything can be found in the guides.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    27
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    when i click on the usb loader icon on the main menu, it says that the file apps\usbloader has no boot.dol file in it

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    try to load the USB loader from the homebrew channel

  5. 1 User Says Thank You s0ur For This Useful Post


  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    27
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok...i finally got the usb to work...my real old games work.....but my recent games like iCarly and sponge bob dont work....i get the 002 error.....what do i do

  7. #6
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    Make sure [in the settings] that the .002 fix is turned ON

  8. 1 User Says Thank You s0ur For This Useful Post


  9. #7
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    27
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    under the usb loader gx settings, i dont see anything for the 002 error fix

  10. #8
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    27
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    never mind i figured out that i had to load the game first...thanks

  11. #9
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    Glad you got it all sorted, have fun

  12. #10
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    is there anyone who can help me i have a 3.1e modded wii i recently used anydeleter to take some stuff off my wii and accidently ballsed it up i now have it working again dont ask me how but hey now all i want to do is load a usb loader for some reason it wont let me getting ret=1 error all the time tried a loaders but not succesful i think it is something to do with the cios but not surehelp

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •