Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Problem with Site?????

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts

    Exclamation Problem with Site?????

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ISSUE HAS BEEN FIXED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!


    Is there a problem with the site, sometimes when i go into the forum section...it forewords me to NewEgg.com lol. Is this happening to anyone else?
    Last edited by s0ur; 11-06-2009 at 07:22 PM.

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Sounds like you have some spyware on your box. Have you had this trouble with any other sites? I have been on all day without a hitch from 3 different ips. What ever the problem it must be you. Could be spyware, or some fluke in your isp's dns server. Hard to tell.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #3
    Junior Member Jasons34's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,295
    Thanks
    20
    Thanked 455 Times in 350 Posts
    Blog Entries
    1
    There is obviously something wrong with this site right now. Everytime I click on "new posts" its redirecting me but the site comes back up but looks rather bland. When I make a post, my post goes through but I get an error everyime. I have to retype the site address in. On some new threads, if I click on them from the home page, then finish loading but screen is white.
    If I have helped you in any way, please thank me by pressing the little thanks button.

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    there ain't no spyware on this box trust me . It just started happening the past few hours. i was on it all day without a problem.

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    I get all sorts of "header" problems, especially when i post a comment on a threat it goes to the re-directing page then redirects me to a header can't be found, or something like that [i'm not a web guy so i dunno]

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes I am having the same problem, I try to donate and get redirceted to Newegg.com - Computer Parts, PC Components, Laptop Computers, Digital Cameras and more!. I can donate to this site because the this. it just doesn't happen when I try to donate but when I try to move around this site. I had no problem untill I tried to make a donation (when I clicked on Donate any tried to make the donation, a cray screen came up and would not let me donate and now I keep getting newegg.com.

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    this is whats comming up if any MODS are looking at this thread "Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/global.php(1091) : eval()'d code:32) in [path]/includes/functions.php on line 3103"

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    this site has a virus, redirect to newegg.com

    I am having the same problem, I try to donate and get redirceted to www.newegg.com. I can donate to this site because the this. it just doesn't happen when I try to donate but when I try to move around this site. I had no problem untill I tried to make a donation (when I clicked on Donate any tried to make the donation, a cray screen came up and would not let me donate and now I keep getting newegg.com.
    This is what came up on the srceen when I tried to donate (Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/global.php(1091) : eval()'d code:32) in [path]/includes/functions.php on line 3103)

  9. #9
    Junior Member Jasons34's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,295
    Thanks
    20
    Thanked 455 Times in 350 Posts
    Blog Entries
    1
    Your not alone sour.. Im getting that exact same problem. And when I get that header warning screen, I have to retype the web address. Starting to get very annoying.


    Wow now I sent this post and no header problem. That worked fine, but now all the option pictures are X'd out.
    If I have helped you in any way, please thank me by pressing the little thanks button.

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    I'm having a problem too, right now.

    "Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/global.php(1091) : eval()'d code:32) in [path]/includes/functions.php on line 3103"

    I also have to press the edit button twice to be able to edit a post, and sometimes when trying to load a different post the screen goes white and stops loading.
    Last edited by Stomp_442; 11-06-2009 at 06:18 PM.

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •