Results 1 to 6 of 6

Thread: Trouble using wii internet channel(without updating)

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Trouble using wii internet channel(without updating)

    Hello, i know this is a little outdated question but it still troubles me.
    I have a wii which is old which I have not used for months. Today i thought of browsing internet but when I use the internet channel it is asking for an update. I have modded my wii and I am afraid it may get bricked. Is there any way to use the internet channel without updating it. Also is there any way to browse and play flash games in wii without using wii internet channel. I have a very old version of wii.
    Thanks in advance.

  2. #2
    Junior Member global_throttle's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    helping us to help you

    The first thing that is needed is your firmware version.It will help us in telling you what steps you have to take.Yes there are safe ways to update your wii but we need firmware version. Thank You


    *Note what kind of mods Chip or soft.
    Last edited by global_throttle; 11-06-2009 at 03:56 AM.


    WIIhacks Soft or Hard we can play with it..

    (((This is the all in one Thread)))
    http://www.wiihacks.com/wiihacks-new...tml#post171386


    WII 4.1u WD250gig

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I did a mod using a modchip. Thanks for the reply

  4. #4
    Junior Member global_throttle's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    What kind of mod chip?

    First what kind of mod chip.Is it still being updated.I have a wii that has Wiikey 1 in it But I cant leave anything alone.So I went and softmodded mine.Still need your firmware.




    I moved over to the softmod.Because it opens up a whole new door.


    WIIhacks Soft or Hard we can play with it..

    (((This is the all in one Thread)))
    http://www.wiihacks.com/wiihacks-new...tml#post171386


    WII 4.1u WD250gig

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    my wii's version is 3.2u

  6. #6
    Junior Member global_throttle's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    softmod

    have u ever thought about softmodding your wii I have a chip in mine.It is ok to have the best of both worlds.If you do you must look into backing up your nand.Click on the link under my sig and read up.I will help in any why i can but u have alot of reading.It is worth it.Never look for the quick fix it might hurt you in the long run.
    Last edited by global_throttle; 11-09-2009 at 07:13 AM.


    WIIhacks Soft or Hard we can play with it..

    (((This is the all in one Thread)))
    http://www.wiihacks.com/wiihacks-new...tml#post171386


    WII 4.1u WD250gig

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •