Results 1 to 4 of 4

Thread: can't load games HELP!!!!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    can't load games HELP!!!!

    Hi, I am new to the hacking scene so take it easy on me, i used the twighlight hack with wiigator's backup launcher 3 and it worked for some games but there are many games that still dont work. I have read other posts and cannot seem to find an answer. I've tried different Launchers like gecko and gamma, Installed all different kinds of cios and ios (which I still dont understand), and recently i used firmware updater 4.0 by wanikoko. When i try to load the games i get a no dvd error on the backup launcher. any help would be appreciated.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Oh, I forgot to mention I have an ntsc wii

  3. #3
    Member
    ~Former Wiihacks Staff~
    *~ IRC HOP ~*
    thucncao's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    USA
    Posts
    1,054
    Thanks
    54
    Thanked 191 Times in 136 Posts
    yeah whats wrong is that you used an out dated guide. Search for dogeggs 3.1-4.1 any wii softmodding tutorial. Get homebrew, bootmii, and a backup of your nand in case you brick your wii. All the steps you need to follow in the guide has a video so that you wont get lost. Read it over 2-3 times so that you fully understand what to do. Install everything you need and the required ios's to play the new games. You probably wanna use a different backup launcher instead. Neogamma r7
    Come to the Irc room to get help or just have fun

    Motivation alone is not enough. If you have an idiot and you motivate him, now you have a motivated idiot.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    god waste of post, im sorry i forgot to mention i uninstalled all my homebrew and reinstalled it all and forgot to reinstall dvdx i feel like a f***ing idiot just reinstalled it and im running fine

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •