Results 1 to 10 of 10

Thread: I'm stuck - Systems menu update 3.3

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I'm stuck - Systems menu update 3.3

    Hello.. I'm trying to update my systems menu from 3.3U to 4.1. I ran the firmware updater 4.1 but after restarting my Wii, it still says 3.3. What can I do, I want to continue softmod process.


  2. #2
    Member siphilips's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,639
    Thanks
    43
    Thanked 421 Times in 340 Posts
    have you got internet access on ur wii?
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  3. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes. The firmware updater said it connected and downloaded all the required updates, should I try again


  4. #4
    Member siphilips's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,639
    Thanks
    43
    Thanked 421 Times in 340 Posts
    Quote Originally Posted by molebdynum View Post
    Yes. The firmware updater said it connected and downloaded all the required updates, should I try again

    yes, try again, but it should work, as long as you have internet access.
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  5. #5
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Did you install preloader?

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'll try the 4.1 installer again..Mauifrog I did not use the pre loader yet

    Thanks guys for the help, I'll let you know what happens

  7. #7
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Did you install preloader? If you did it needs to be removed before you can upgrade. Preloader does not work for 3.3. When it is install the ugrade says complete, but no upgrade. Just a thought, so did you install preloader.

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok guys I tried installing the firmware updater 4.1. This is what I found:

    Installing System Menu 4.1U, please wait...
    Installing title... ERROR! (ret = -1036)

    Is the file I have corrupted? I tried it twice. Can anyone please help.


  9. #9
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Install ios60 patched, then run the Waninkokos firmware updater 4.1 again.

  10. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  11. #10
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Mauifrog that did the trick! Thanks..


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •