Results 1 to 3 of 3

Thread: I need help on Wii Resort

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I need help on Wii Resort

    I just got done burning a Wii Resort backup and tried it on neogamma R7 for my 4.2 and it doesn't work. The second I launch it, it turns black for 2-3 seconds and just goes back to my Wi Main Menu. What's going on? I need help!! My other backup works!!

  2. #2
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    whats goping on is that you spent a total of exactly 0 seconds putting any effort into trying to fix it yourself.

    There are MANY threads trelling you EXACTLY what you need to do to make WSR run. GO READ THEM instead of making more pointles threads about it......

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,240 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    Quote Originally Posted by apple8008 View Post
    I just got done burning a Wii Resort backup and tried it on neogamma R7 for my 4.2 and it doesn't work. The second I launch it, it turns black for 2-3 seconds and just goes back to my Wi Main Menu. What's going on? I need help!! My other backup works!!
    Search the forum before asking, this topic has been covered many times over, LOOK HERE for tutorial.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •