Results 1 to 5 of 5

Thread: Wad Manager error: Exception (DSI)/code dump

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wad Manager error: Exception (DSI)/code dump

    Hi i'm new here and i've been searching all over the internet trying to get a solution.

    The problem is, whenever i try to install a wiiware game with Wad Manager, i get a "Exception (DSI)/code dump" error. I tried with 2 different games and it seems to be a general problem with the wiiware games.

    My console had 3.3U but i downgraded it to 3.2U with bannerbomb and HBC.
    Currently i have HBC, bootmii and Wiiflow installed in my console.
    I have previously installed some IOS, cIOS 38 rev14 and rev10 and even used the duplicate channel remover with Wad Manager so it seems to be a problem only with the wiiware .wads.
    BTW: the .wads are confirmed to be working by the uploader and other users.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Since no one is replying, i'm gonna try to make a NAND restore and see if the wads work after that.

    Just a little question, will restoring the NAND delete everything i did after the backup, including savegames?

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Thanks
    293
    Thanked 813 Times in 642 Posts
    Quote Originally Posted by eldred View Post
    Since no one is replying, i'm gonna try to make a NAND restore and see if the wads work after that.

    Just a little question, will restoring the NAND delete everything i did after the backup, including savegames?
    To my knowledge, save files are not affected. What WAD manager are you using?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Wad Manager v1.4

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    31
    Thanks
    7
    Thanked 1 Time in 1 Post
    curious...I'm on 3.2U and haven't had any issues. I recently found that whenever I try to launch WiiFlow, I get a dsi code dump. It's never happened before and I can't get running. Anyone with insight? Is it possibly a boxart issue?

    TIA

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •