Results 1 to 4 of 4

Thread: Fully bricked?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Fully bricked?

    hey, im new to the wii hack thing, and when i was trying to install this:

    http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html

    after updating from 3.2 to 4.1, i restarted my wii but i have no signal to the tv now but the wii is on and the wii remotes will not turn on.

    Luckily i did as it say and backed up my nand, i just have no idea how to fix it now.
    Any ideas? Does this mean it is bricked?

    btw i have a PAL edition

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Canada
    Posts
    36
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Your but, if you have a NAND that's a good start. You don't by any chance happent to have preloader or a way to get to Bootmii? Try to start your Wii and immendiately after hitting start hit the reset button and if you have preloader it will load.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by philthegreat97 View Post
    Your but, if you have a NAND that's a good start. You don't by any chance happent to have preloader or a way to get to Bootmii? Try to start your Wii and immendiately after hitting start hit the reset button and if you have preloader it will load.
    i have preloader on my sd card in the apps folder is this right?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    37
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello

    I am having a similar problem. I can get to Bootmii...but cannot restore anything. Please help!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •