Results 1 to 3 of 3

Thread: Little help?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Little help?

    Hi guys Im a first time Wii Hacker and I think I may have gone wrong some where down the line. Basically my HBC works fine and everything all the emulators work but the only thing is when I try to go into Wii Settings my Wii just comes up with a black screen and does not load them, also when I click load bootmii from the Homebrew channel i get a similar type of crash but the blue light around the disc insert flashes on and off and finally I cannot enter the system menus to the menu you get when holding down the reset button it just takes back to the wii menu when I click it. What are my options to fixing this? Can anyone help? Do I need to unhack and then rehack it again?

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,310
    Thanks
    363
    Thanked 1,041 Times in 889 Posts
    Moved the thread to a more appropriate section. Check my signature for a link for our syscheck guide to tell you how to generate and post a syscheck to the boards. Do so as a reply to this thread and we will take a look to see how your current mod looks.

    Click Below for recommended Links


  3. 1 User Says Thank You llaffer For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you very much for helping me out man. You will find my syscheck below

    Spoiler





    Any ideas?
    Last edited by llaffer; 03-07-2014 at 10:05 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •