Results 1 to 10 of 10

Thread: USB Loader GX Restarts Wii after traing to load image from 100G hard drive

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    USB Loader GX Restarts Wii after traing to load image from 100G hard drive

    Wii Software Version = 4.3U
    Wii Hardware Version = RVL-001

    INSTALLED:
    PriiLoader
    BootMii

    Not sure the ISO I have patched maybe theres a app I can run to get that info?


    I have a hard drive that has 2 partitions on it. It seems to work as the boot loader see the games install on the WBFS Partition. So I dont think the problem is the partition. I have 3 games I have tryed with the loader. all do the same thing TV gets no signal and then it reboots.

    I have tryed everything 8 hours a day for the last 2 days trying everything I can and nothing. This is the same for every loader I tryed.

    Please Help
    Thanks,
    Fusion....

  2. #2
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,226
    Thanks
    1,000
    Thanked 1,133 Times in 890 Posts
    Post a SysCheck, there's a link in my signature that will tell you how.

    If I spelled something wrong, I'll just blame it on auto-correct

  3. #3
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,601
    Thanks
    1,875
    Thanked 4,356 Times in 3,653 Posts
    Blog Entries
    5
    It's not good to have multiple partitions in multiple formats. Also, the softmod (presuming you followed our guide) requires the SD card to be left in the SD card slot. Without it, it will reboot your Wii if you try to load a loader in order to boot a game.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Spoiler

    Last edited by llaffer; 02-28-2014 at 05:03 AM.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Yes the SD card is in the slot. Not all loader see the multi partition drive but USB Loader GX does see the games ever goes the the start screen playing the sound of the game and displaying the game graphics. some times it restarts the wii and if I make chages to the settings it will just goto blaack screen.

  6. #6
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,601
    Thanks
    1,875
    Thanked 4,356 Times in 3,653 Posts
    Blog Entries
    5
    That SysCheck isn't exactly the one we were expecting. You should be using the one labeled "Syscheck v2.1.0 Beta 19" from SNES' link. Regenerate one, please - it will provide more specifics than the one you posted. You should be having a single FAT32 partition on the HD.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I am using that version. Ill repost a new report. I even did a update on the in-app option just in case.

    Spoiler


    If this report still is not what your looking for maybe give me a direct link to the app I should run. Or this can be a problem of the system? don't know.

    Thanks,
    Last edited by llaffer; 02-28-2014 at 05:02 AM.

  8. #8
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,481
    Thanks
    384
    Thanked 1,085 Times in 927 Posts
    That mod is old. See Softmod Any Wii guide linked in my signature to get it current, then see if the problem continues.

    Click Below for recommended Links


  9. #9
    New Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    That did the fix for me thanks

  10. 1 User Says Thank You Fusion80 For This Useful Post


  11. #10
    New Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey nightstah you gave me the answer i think i am going to try something i will let you know thanks.

    talk to you later.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •