Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Update ios cios?

  1. #11
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,371
    Thanks
    369
    Thanked 1,065 Times in 907 Posts
    Your mod is out of date. Follow the Softmod Any Wii guide linked in my signature to get it current.

    Click Below for recommended Links


  2. #12
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    22
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thankyou, but is there somewhere else I can get the modpack.zip files? the download isn't working, the download keeps being "interrupted" and then the files are corrupted.
    Last edited by galaga-girl; 11-27-2013 at 08:26 PM.

  3. #13
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,371
    Thanks
    369
    Thanked 1,065 Times in 907 Posts
    Quote Originally Posted by galaga-girl View Post
    Thankyou, but is there somewhere else I can get the modpack.zip files? the download isn't working, the download keeps being "interrupted" and then the files are corrupted.
    Works fine for me. Try using a different browser and make sure you have space for the file on whatever partition you are trying to save it to on your PC.

    Click Below for recommended Links


  4. #14
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    22
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok I've got the files finally and done the soft mod again. Just dance 2014 works. I changed the setting in USB loader gx to use 250, my question is will this play all my games or will I have to change it all the time? I never knew to change it I've always just used the default
    Last edited by galaga-girl; 11-28-2013 at 12:50 AM.

  5. #15
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,371
    Thanks
    369
    Thanked 1,065 Times in 907 Posts
    Most games will work using the default. You should be changing the setting to 250 at the game level, not the default level. That should be set at 249, or whatever it was initially. some games will require one of the 230s cIOSs.

    Click Below for recommended Links


  6. #16
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    22
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you, how do I change it at the game level?

  7. #17
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,371
    Thanks
    369
    Thanked 1,065 Times in 907 Posts
    Quote Originally Posted by galaga-girl
    Thank you, how do I change it at the game level?
    select the game from the list then choose Settings instead of Start. Any setting changes done here will only affect the game, not the defaults for all games.

    Click Below for recommended Links


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •