Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 26

Thread: new to wii, and mine dont work.

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by BluPhant View Post
    My recommendation would be to get a gamecube controller. If you can get to the system menu at all, the sync button should work....

    -Blu
    would that be a wired or wireless version? and what is the system menu?

    this is what i have for a home screen

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by BluPhant View Post
    My recommendation would be to get a gamecube controller. If you can get to the system menu at all, the sync button should work....

    -Blu
    do i need a wired or wireless one? cause i can get a wired 3rd party one in town otherwise id have to order anything else.

    and this is the home screen i have
    Last edited by BluPhant; 11-07-2013 at 11:27 AM.

  3. #13
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,353
    Thanks
    216
    Thanked 1,280 Times in 722 Posts
    Wired or wireless shouldn't make a difference, as wireless gc controller would be using dongle. Yeah, if you have that screen (system menu) you should be able to sync a wiimote by pressing red button on wii then red button on bottom of wiimote.

    -Blu

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



  4. #14
    New Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok ill pick that one up, and also the wii remote is syncs just fine, but the only thing that works on it is the home button on the main screen.

  5. #15
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,404
    Thanks
    374
    Thanked 1,070 Times in 912 Posts
    Do you have control of the pointer? If not, you might have a problem with your Sensor bar.

    Click Below for recommended Links


  6. 1 User Says Thank You llaffer For This Useful Post


  7. #16
    New Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by llaffer View Post
    Do you have control of the pointer? If not, you might have a problem with your Sensor bar.
    life saver right here, didnt even think of that. moved the bar and bam it works lol. now to figure out why i cant load the hacking software.

  8. #17
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,225
    Thanks
    1,000
    Thanked 1,132 Times in 890 Posts
    Quote Originally Posted by ikpthegame
    life saver right here, didnt even think of that. moved the bar and bam it works lol. now to figure out why i cant load the hacking software.
    Perhaps the mod is not properly done. You should use our Softmod ANY Wii Guide (link in signature) to fix that.

    If I spelled something wrong, I'll just blame it on auto-correct

  9. #18
    New Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by SNES_Master View Post
    Perhaps the mod is not properly done. You should use our Softmod ANY Wii Guide (link in signature) to fix that.

    If I spelled something wrong, I'll just blame it on auto-correct
    no thats what im trying to do, rerun the hack cause my friend didnt do it right the first time.

  10. #19
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,225
    Thanks
    1,000
    Thanked 1,132 Times in 890 Posts
    What method are you using for the hack? LetterBomb? BannerBomb? Something else?

    If I spelled something wrong, I'll just blame it on auto-correct

  11. #20
    New Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    bannerbomb, i just dont know if i was in the right place to launch it, i went right to the sd card from the home screen.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •