Results 1 to 2 of 2

Thread: Screen interference when plugging in hard drive

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Screen interference when plugging in hard drive

    I've had a look around the forums and google but I couldn't see anyone else mentioning this problem.

    I was previously using an old 40gb hard drive to store my back ups and this was working perfectly, I decided to upgrade this to a 750gb Samsung drive and technically this works fine too but as soon as the drive is plugged it it gives horrendous screen interference. Games work fine on it though as long as you can peer through the static!

    I've tried both normal AV and component cables and it still occurs. Does anyone have any idea why this is happening and how to stop it?
    Thanks!

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,534
    Thanks
    393
    Thanked 1,102 Times in 939 Posts
    My guess is the drive isn't properly shielded. I would consider this a factory defect and if you just recently bought it, see if you can return it and exchange for another drive (same model at first, and hope it doesn't happen again). If it does happen again, then you'll want to try a different manufacturer.

    Click Below for recommended Links


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •