Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Naruto SCONR3 PAL & SGNTEXS NTSC-JAP : black screen at the beginning

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    7
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by SNES_Master View Post
    SysCheck looks fine, give me some details about the loader you're using. What loader, revision, loaded from HBC or forwarder on the Wii menu? Also are you using component cables or standard AV? Which IOS does your loader us, which IOSs have you tried the game with?

    Ok!


    The loaders are the same as the guide, in my SD card I have these, all with forwarder for select them from system menu, and I access them always from system menu:


    Usb Loader GX r1209
    Configurable USB Loader MOD r51
    WiiFlow v4.1
    Neogamma R9 Beta 56


    I'm using a standard AV cable, putting directly in the tv, not in a SCART.


    Isos tried after followed the guide are:

    Inazuma Eleven GO Strikers 2013 NTSC-JAP - works perfectly with all loaders (not tried with Neogamma)
    Settings:
    video forced NTSC, language forced japenese (in all loaders)


    Donkey Kong Country Returns PAL - works perfectly with all loader (not tried with Neogamma)
    Settings:
    auto settings (in all loaders)


    Rayman Origins PAL - works perfectly with all loaders (not tried with Neogamma)
    Settings:
    auto settings (in all loaders)


    Naruto Shippuuden Gekitou Ninja Taisen EX Special NTSC-JAP - black screen of death with all loaders except with Wiiflow, wich goes black screen for few seconds and redirects to wii system menu.

    The iso is fine, it woks perfectly in Dolphin.

    Settings tried:

    USBLoaderGX
    auto settings --> black screen of death
    video forced NTSC , language forced japanese --> black screen of death
    video forced NTSC , language forced english --> black screen of death
    video forced PAL60, language forced japanese --> black screen of death
    video forced PAL60, language forced english --> black screen of death

    video forced NTSC, language forced japanese, IOS forced 249 --> black screen of death


    WiiFlow
    auto settings --> [black screen->system menu]
    video forced NTSC , language forced japaenese --> [black screen->system menu]
    video forced NTSC , language forced english --> [black screen->system menu]
    video forced PAL60, language forced japenese --> [black screen->system menu]
    video forced PAL60, language forced english --> [black screen->system menu]

    video forced NTSC , language forced japaenese, IOS forced 222 --> [black screen->system menu]
    video forced NTSC , language forced japaenese, IOS forced 223 --> [black screen->system menu]
    video forced NTSC , language forced japaenese, IOS forced 224 --> [black screen->system menu]
    video forced NTSC , language forced japaenese, IOS forced 245 --> [black screen->system menu]
    video forced NTSC , language forced japaenese, IOS forced 246 --> [black screen->system menu]
    video forced NTSC , language forced japaenese, IOS forced 247 --> [black screen->system menu]
    video forced NTSC , language forced japaenese, IOS forced 248 --> [black screen->system menu]
    video forced NTSC , language forced japaenese, IOS forced 249 --> [black screen->system menu]
    video forced NTSC , language forced japaenese, IOS forced 250 --> [black screen->system menu]
    video forced NTSC , language forced japaenese, IOS forced 251 --> [black screen->system menu]


    Configurable USB Loader
    auto settings --> black screen of death
    video forced NTSC , language forced japanese --> black screen of death
    video forced NTSC , language forced english --> black screen of death


    For next 2 tests I've used a copy of the game recorded on TDK DVD+R 4.7 GB, burned at 2x with ImgBurn.


    Neogamma

    video forced Forcewii, language forced japanese --> black screen of death


    Wii auto-boot

    The game boots with wii auto-boot, maybe for the modchip Argon 1.8 I had from the moment I bought wii, but freezes when entering in a fight session with a green line on the bottom of the screen and a "beeeep" continuous.



    Naruto Shippuuden Clash Of Ninja Revolution 3 PAL - black screen of death with all loaders except with Wiiflow, wich goes black screen for few seconds and redirects to wii system menu.

    The iso is fine, it woks perfectly in Dolphin.

    Settings tried:

    USBLoaderGX
    auto settings --> black screen of death


    WiiFlow
    auto settings --> [black screen->system menu]


    Configurable USB Loader
    auto settings --> black screen of death



    If I forget something, please tell me!

    THANKS!
    Last edited by anotherjoe; 07-22-2013 at 12:54 AM.

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    7
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry for double post, but it's time to celebrate!!! XD

    I've solved formatting ALL with NANDFormatter and re-installing all from total zero.


    Settings that work:

    Naruto Shippuuden Gekitou Ninja Taisen EX Special NTSC-JAP
    video forced NTSC , language forced japanese (with all loaders)

    Naruto Shippuuden Clash Of Ninja Revolution 3 PAL
    auto-settings (with all loaders)


    Hope this could be helpful for others!!

    Thanks to SNES_Master for help and to all!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •