Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: After mod, can't play games. Black error screen.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    18
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post

    After mod, can't play games. Black error screen.

    Hello, I sent my wii off to be modded my someone I know knows what they are doing so he did it right. Problem is now when I try and play a wii game on disk it gives a black error screen. Here is the pic. Any ideas?IMAG0581.jpg

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,241
    Thanks
    1,467
    Thanked 2,586 Times in 1,908 Posts
    Does this happen for all games or just one? From original disk or backup? Post a syscheck here in this thread. A how-to guide is below in my sig if you need it.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    18
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I actually don't know how to load a backup so it's all original games. I've tried 2 so far. I will do the syscheck.
    Last edited by Oldcoot; 07-13-2013 at 08:47 AM.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    18
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hello, could someone give me a diagnosis? FYI-Just got this back from being modded and the disks won't play, it keeps giving me a black error screen. Thanks. UPDATE- It gives me the same black screen when i try and load a game from usb too.

    Spoiler




    Report generated on 2013/07/13.
    Last edited by nightstah; 07-13-2013 at 02:07 PM.

  5. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,501
    Thanks
    1,859
    Thanked 4,333 Times in 3,634 Posts
    Blog Entries
    5
    You have the basic cIOS, but not all. I notice that's not a wiihacks softmod. What does "just got this back from being modded" mean? You pay someone for this?????

    Follow this guide. You can start from the spoiler under Chapter 1, Part 1 where it says "HBC Already Installed" type spoiler. Run through the guide to the end.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    18
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I sent it to Krafter and he modded it. Actually he un-bricked it for me. Do I need to go back and do it again like you said?

    http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...i-guide-2.html
    Last edited by Oldcoot; 07-13-2013 at 02:13 PM.

  7. #7
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,501
    Thanks
    1,859
    Thanked 4,333 Times in 3,634 Posts
    Blog Entries
    5
    I know Krafter rather well. I suspect that's Mod-Mii he used. Being you had um, not so good luck the first time around I suppose tinkering like that wouldn't be your thing. What loaders are you using including versions? ALL loaders or are you using only 1 loader? ALL games, or most? What cIOS are you using? Did Krafter set up the loaders on your SD card, or is this something you've done after receiving your Wii back from him?

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    18
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Yep, I bricked it before when I followed the instructions. He loaded everything on I have except for the syscheck. I believe it is called configurable USB Loader that I am trying to use. I'm going to take it apart and see if somehow the cable to the drive wasn't connected right. All games are doing it. I'll have to check the cIOS, not sure.
    Last edited by Oldcoot; 07-14-2013 at 08:05 AM.

  9. #9
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,241
    Thanks
    1,467
    Thanked 2,586 Times in 1,908 Posts
    Quote Originally Posted by Oldcoot View Post
    Yep, I bricked it before when I followed the instructions. He loaded everything on I have except for the syscheck. I believe it is called USB Loader that I am trying to use. I'm going to take it apart and see if somehow the cable to the drive wasn't connected right. All games are doing it. I'll have to check the cIOS, not sure.
    Yep, the drive cable was my thoughts as well. I PM'd a fellow staffer earlier this morning wondering if he thought the same lol. Could have came loose during shipping or not plugged in at all (doubt the second part, Krafter has a really good rep when it comes to this stuff and I have purchased stuff from him before).

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    18
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Yep, he offered to pay for shipping and everything. He's a pretty straight up guy and I would certainly recommend him. Fortunately I have a complete set of pc tools and can handle the hardware issues. I'm going to find a guide to see how to take this thing apart.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •