Results 1 to 2 of 2

Thread: An issue while trying to mod...

  1. #1
    New Member M1ster_H1ghway's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    York, PA
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    An issue while trying to mod...

    So Im new to this (obviously).

    Before I found this site I happened to find a video on Youtube. FAILTUBE LINK REMOVED.

    All went well until I tried the 2nd part of this (which is at 7:12 of the video)

    When it goes to the Multi-Mod-Manager I have NO control with my controller. All lights on it go off, nothing moves, its just dead and then after a few minutes the TV screen goes into a black screen with flying white dots like an old atari game. Ive done everything to a T up to this point with no issues but with this its the same no matter what Ive tried such as redownloading files, extracting, etc.... Any ideas?

    (Yes I put new batteries in the controller)

    Thanks in advance!
    Last edited by nightstah; 06-27-2013 at 06:49 PM.

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,741
    Thanks
    1,896
    Thanked 4,395 Times in 3,688 Posts
    Blog Entries
    5
    We don't support FAILTUBE (nor allow external links to failguides). Follow a real guide that's actually supported (which obviously your failtube guide isn't, otherwise you'd not be here asking questions).

    http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •