Results 1 to 6 of 6

Thread: Spyro Giants Aren't Recognized

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Spyro Giants Aren't Recognized

    hi all,
    i play this game on the modden WII console. i have both games, spyro and giants, with the USB portal from the spyro starter pack. evrithing works OK, but i buy 3 skylanders giants and the game don,t use giants , the game use like the serie 1 figurine. i play with the figurines the game but in some cases the game needs skylanders giants to pass diferent obstacoles. what is the problem?
    thx in advance!

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,314
    Thanks
    364
    Thanked 1,045 Times in 892 Posts
    If you are playing the first game, it won't use giants. Giants were introduced with the second game. I'm confused as to which of the two games you are playing.

    Click Below for recommended Links


  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i play the second game, giants with 3 skylanders giants and 3 skylanders spyro

    i play giants with spyro starter pack and 6 skylanders: 3 from spyro and i buy 3 giants, but when i play, the game show on the screen the tipe of skylander - series 2-but the game don,t used like giants! and i don,t able to play all the game .
    Last edited by romtelefon; 06-26-2013 at 05:36 AM.

  4. #4
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,314
    Thanks
    364
    Thanked 1,045 Times in 892 Posts
    If the game runs, and the "portal" is recognized and works on your smaller figures, this sounds like an issue with the portal or the giants themselves, and nothing that we can do. I'd suggest calling whatever support number the game provides for problems such as this.

    As a final sanity check, try running the game from the disk directly (assuming you are USB loading, since you are asking us), and see if the problem persists. If it does, then it definitely has nothing to do with the mod and something wrong with the hardware and/or figurines.

    Click Below for recommended Links


  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i play the game from disk directly. the game runs ok with both tipe of rigures. never have problems with the portal of power. the game is download from the internet .

  6. #6
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,314
    Thanks
    364
    Thanked 1,045 Times in 892 Posts
    As we don't condone piracy, I will redirect you to read the rules of this site. Test the game using a legitimate game disk, then follow the support steps that I've laid out above. I'm closing this thread.

    Click Below for recommended Links


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •