Results 1 to 8 of 8

Thread: games play in black and white

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    games play in black and white

    Hi recently i been playing backups using neogamma and the games are in Black and white ....i think i did the wrong settings or something cause never happened until recently.(been using a soft modded wii for awhile) any help is appreciated

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,594
    Thanks
    1,873
    Thanked 4,355 Times in 3,652 Posts
    Blog Entries
    5
    Classic symptoms of playing out of region (NTSC on PAL, or PAL on NTSC).

  3. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    Classic symptoms of playing out of region (NTSC on PAL, or PAL on NTSC).
    but this same game/same exact wii played in colors before just started happening a few days ago any fix?

  5. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,257
    Thanks
    1,474
    Thanked 2,600 Times in 1,916 Posts
    Is it just this game or do others do the same?

  6. #5
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    Is it just this game or do others do the same?
    all of my wii backup games do this now....

  7. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,257
    Thanks
    1,474
    Thanked 2,600 Times in 1,916 Posts
    Could be a few things, hardware or software related. First things first, unplug and plug back in both your video cable connection on the back of your Wii, and also the cables that connect to your TV. A cable problem could also cause this behavior.

  8. #7
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,594
    Thanks
    1,873
    Thanked 4,355 Times in 3,652 Posts
    Blog Entries
    5
    Composite sometimes can go... you could try the other port (component) to rule something in or out.

  9. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post


  10. #8
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    ok ty will try different ports

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •