Results 1 to 3 of 3

Thread: Toubleshooting Wiiflow Boxcovers For Genplus Roms

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    58
    Thanks
    16
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Toubleshooting Wiiflow Boxcovers For Genplus Roms

    Hi Guys i am having trouble with getting my covers to display through wiiflow for my sega game backups.

    atm i have the covers working for my gamecube, wii, and n64 backups with all covers in the following directory:

    sd/wiiflow/boxcovers(then the name of the emulator E.G.) Wii64.

    i do have a folder set up as genplus and have made sure the backup and covers share the same exact name and spelling yet i still cant get the sega covers to work.

    any help is appreciated thanks
    Last edited by jarryd2nd; 05-31-2013 at 12:57 AM. Reason: more informative

  2. #2
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    58
    Thanks
    16
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    hey guys worked out what did i was doing wrong i did everything correct but once i clicked on the reload cache in wiiflow my covers all worked.

    im not sure how to close this discussion but another note on this i found about 5 of the covers havent worked and the naming is correct with the .png file and the format of the game. any idea would be great thanks.

  3. #3
    New Member meowmix123bbb's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    201
    Thanks
    24
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    i use this link

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •