Results 1 to 4 of 4

Thread: remotes disconnecting with game or channel launch

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy remotes disconnecting with game or channel launch

    i was trying to get my wii to run gamecube games on usb and dont even know what i did. wii games will still launch but the remotes disconnect and will not reconnect untill im back in the menu or homebrew channel.


    edit: also noticed that if i try to lauch a gamecube game the dios mios logo will come up but then the screen goes black and i have to reset the wii. dont know if that helps at all.
    Last edited by emusaurus322; 05-19-2013 at 09:35 PM.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    449
    Thanks
    12
    Thanked 77 Times in 67 Posts
    They don't work with GameCube games. Sounds normal to me.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by blaisedinsd View Post
    They don't work with GameCube games. Sounds normal to me.
    they did not reconnect with wii game either. i ended up over writing everything with the any wii hack page and it fixed the issue

  4. #4
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,665
    Thanks
    3,219
    Thanked 1,337 Times in 1,114 Posts
    Thread Closed!
    Problem Solved.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •