Results 1 to 5 of 5

Thread: WiFi no longer works after softmod 4.1e

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    WiFi no longer works after softmod 4.1e

    I've softmodded my wii 'successfully' and have been able to run from a usb drive. However, I've been unable to get the wifi to connect. I have done everything I could find on the issue and i'm no closer on resolving it.

    The wii can see the ssid of the router, I've cleared the connections. I've done it with and without encryption, i've done the connection both manually and with DHCP. I've verified other devices can connect with no issues. I've downloaded Priiloader with the hacks and even though posts have said to disable the "wireless connection test fail" that setting doesn't appear in the list of system hacks. It is in the .ini file but only a selection of them do.

    I'm not sure how i should proceed from here, any advice would be fantastic.
    Last edited by nightstah; 04-18-2013 at 05:36 PM.

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,217
    Thanks
    1,786
    Thanked 4,212 Times in 3,542 Posts
    Blog Entries
    5
    You follow the wiihacks "Softmod ANY Wii" guide? No idea what "primrod" is, sorry. Post a SysCheck as a reply to this thread --- directions HERE.
    Last edited by nightstah; 04-18-2013 at 05:37 PM.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    You follow the wiihacks "Softmod ANY Wii" guide? No idea what "primrod" is, sorry. Post a SysCheck as a reply to this thread --- directions HERE.
    Sorry I meant priiloader.

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,217
    Thanks
    1,786
    Thanked 4,212 Times in 3,542 Posts
    Blog Entries
    5
    Thanks for the correction but 1. You ignored the question; 2. Haven't complied for request of SysCheck.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    Thanks for the correction but 1. You ignored the question; 2. Haven't complied for request of SysCheck.
    Sorry, I didn't mean to ignore the question. Yes, I followed the softmod guide on this site. I'm not in a position at the moment to do things on the wii. I'm at work.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •