Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Thread: Usb Loader GX won't load USB

  1. #11
    New Member Elusivecard's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    10
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    There's a spoiler labeled similarly to "With HBC Installed." You may start from there and go clear through. You will have to reformat the SD card a couple times during the process. The guide OVERWRITES an existing softmod; so long as you can follow directions, perfectly safe. And STAY AWAY FROM YOUFAIL videos...
    Thanks haha yeah i know i will stay away from them and use guides here, this website is pretty good and helpful thanks hopefully i should get it to work now. will post back with results

  2. #12
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,235
    Thanks
    355
    Thanked 1,022 Times in 872 Posts
    If you have data on your SD card you don't want to lose, then back it up and restore it when everything is done.

    Or, find another SD card.

    But yes, you'll be completely remodding your system using our guide to get you current.

    Click Below for recommended Links


  3. 2 Users Say Thank You to llaffer For This Useful Post


  4. #13
    New Member Elusivecard's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    10
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks guys, hey i have another question on the Wii home menu i have installed Usb Loader Gx twice... is there a way to delete them both?

  5. #14
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,825
    Thanks
    892
    Thanked 2,095 Times in 1,482 Posts
    Blog Entries
    13
    U can uninstall them basically the same way u installed them or u can just delete them in the Wii system menu settings, data management

    Sent from my C6603 using WiiHacks

  6. 2 Users Say Thank You to Pob3008 For This Useful Post


  7. #15
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by Elusivecard View Post
    Thanks guys, hey i have another question on the Wii home menu i have installed Usb Loader Gx twice... is there a way to delete them both?

    In the lower left corner if the wii menu, you will see the "WII" Button ...Press it.

    Now press the "Data Managment" button.

    Then click the "Channels" button.

    Now delete .

  8. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


  9. #16
    New Member Elusivecard's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    10
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks, uhm i installed the PriiLoader and my control wont connect when i go into it... should i install the other one included in the Homebrew menu?

  10. #17
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,235
    Thanks
    355
    Thanked 1,022 Times in 872 Posts
    Either install 0.8, or find an older remote.

    Click Below for recommended Links


  11. #18
    New Member Elusivecard's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    10
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by llaffer View Post
    Either install 0.8, or find an older remote.
    Oh yeah, should've mentioned i have an old remote that came with the wii in like 07

  12. #19
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,235
    Thanks
    355
    Thanked 1,022 Times in 872 Posts
    Then, something else is wrong.

    Did you have priiloader installed from a previous mod, or did you install it when you remodded your system using our guide?

    Click Below for recommended Links


  13. #20
    New Member Elusivecard's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    10
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by llaffer View Post
    Then, something else is wrong.

    Did you have priiloader installed from a previous mod, or did you install it when you remodded your system using our guide?
    I had it installed before i re-installed it using the guide on this website, it was working fine before lucky for me though, before i started this i backed up my SD card which had my priiloader settings on it from before , should i maybe copy it over to my SD now?

    *edit* I tried that... and the remote still doesn't work since it's so hard to find a gamecube controller in Australia, i'll ask my friend who lives up the road if he has one, if he doesn't then i don't know what to do
    Last edited by Elusivecard; 04-10-2013 at 06:23 AM.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •