Results 1 to 2 of 2

Thread: Newbie here, need a little help, looked around, still no dice

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Newbie here, need a little help, looked around, still no dice

    Hi

    I followed mauifrogs great guide in softmodding my 3.1u hardmodded wii. I have tried to post my problem on that same thread but failed. I then read that it could be since I am copy and pasting the text on the guide as I tried to use it to explain the issue furthermore.

    To make the long story short, have followed the guide up until the part where I download to update my system menu from 3.1u to 4.1u. The problem is that the link is dead or is not working. I tried the other links just to experiment and it is the same. My softmodding attempt is at a stop for now.

    To the mods, my apologies if i tried to post a thread a while ago wherein i copy and pasted a text from a guide. Hopefully, now, this thread would be posted

  2. #2
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,952
    Thanks
    978
    Thanked 1,706 Times in 1,318 Posts
    Blog Entries
    4
    I've posted in your other thread on the same topic here-->http://www.wiihacks.com/wiihacks-new...t-no-dice.html
    One thread per topic thanks. Please keep that in mind in future. This thread will be closed.



Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •