Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 30

Thread: Homebrew isn't working

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    35
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us Homebrew isn't working

    Ok, I downloaded Homebrew and it's on my wii. Everytime i open it bubbles and the wi-fi signal pops up. My wii is connected to Wi-Fi and i did everthing right. Can someone please help me.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,207
    Thanks
    1,448
    Thanked 2,567 Times in 1,894 Posts
    So whats the problem? Thats what it is supposed to do... Are you saying your apps arent showing up? Do you even have any apps?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    35
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    but bubbles keep coming up and the homebrew browser is on my sd card, but nothing will pop up

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,207
    Thanks
    1,448
    Thanked 2,567 Times in 1,894 Posts
    Is the homebrew browser in the right place? sd:/apps/homebrew browser/boot.dol

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    35
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok. when i put the name in i just supposed to put homebrew browser ? and what does boot.dol mean ?

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,207
    Thanks
    1,448
    Thanked 2,567 Times in 1,894 Posts
    On your sd card there is supposed to be an apps folder. Inside that folder is the homebrew browser folder. Inside the homebrew browser folder there are a few files, one of those should be boot.dol

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    35
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok this what it is i click apps then it goes to homebrew browser then another one that says homebrew_browser then the boot.dol, icon, loop, metta, and settings and that is what it looks like exactly but it still nothing comes up

  8. #8
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,207
    Thanks
    1,448
    Thanked 2,567 Times in 1,894 Posts
    I just told you where it is supposed to be.... .... .....

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    35
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    and i said its still not working

  10. #10
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,207
    Thanks
    1,448
    Thanked 2,567 Times in 1,894 Posts
    Of course its not working! Because you dont have it in the right place! This is how it should be (for the third time): SD--->Apps--->Homebrew Browser--->boot.dol and all the other files.
    According to you, you have it as SD--->Apps--->Homebrew Browser--->Homebrew_Browser--->boot.dol. That is wrong. You have too many folders.

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •