Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 36

Thread: Trying to update everything - running into some issues

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    That is the correct file tree and yes, 4.1U

    Here are a few screen shots to show
    http://imageshack.us/g/201/screenshot2013033020214.png/
    Last edited by incarceration; 03-30-2013 at 04:24 PM.

  2. #12
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,465
    Thanks
    1,841
    Thanked 4,320 Times in 3,624 Posts
    Blog Entries
    5
    Definitely correct (images never hurt, thank you) layout. When this SD card is in the SD slot and you bring up HBC, what does it show --- bubbles only (or not even that)? And as a weird aside, we've had users who did this on a Mac and had similar issues. You are doing this on a PC and not a Mac, right?

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Bubbles only. Did it on a Windows PC (format w/ FAT32) the screenshots are taken on my Android tablet

  4. #14
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,465
    Thanks
    1,841
    Thanked 4,320 Times in 3,624 Posts
    Blog Entries
    5
    Were you attempting the guide from the very beginning or from where I suggested (asked as cjizzle replied right after I did but then he deleted his post)?

  5. #15
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    From where you suggested, I never saw anyone else's replies lol

  6. #16
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,465
    Thanks
    1,841
    Thanked 4,320 Times in 3,624 Posts
    Blog Entries
    5
    It was a now-you-see-it-now-you-don't kind of thing, lol. You can try from the absolute beginning to see if you'd have any different result. In the interim, will consult someone when he's available as to explanation (because frankly I'm a bit baffled, lol).

  7. #17
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    As am I. Isn't it necessary to be able to copy files and them show up to be able to do anything else though?

  8. #18
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,465
    Thanks
    1,841
    Thanked 4,320 Times in 3,624 Posts
    Blog Entries
    5
    Yep, it is. How they show up via HBB onto your SD card and visible, yet not via direct copy is beyond me. Figured trying from the beginning = worst case, no difference. It was food for thought/something to do while seeking counsel.

    You can also try this instead of WiiMod (MMM, which does the same job except doesn't work with newer wiimotes). What I'd like to see is a SysCheck, not sure if that's available via HBB or not. We have a guide and it's another boot.dol; LMK if you need it (but given the current predicament...)
    Last edited by nightstah; 03-30-2013 at 06:36 PM.

  9. #19
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I had downloaded SysCheck from HBB, what would you like from there?

    I'll take a video of it from start to finish and post to YT and then a link on here.

  10. #20
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,231
    Thanks
    1,460
    Thanked 2,579 Times in 1,902 Posts
    Strange issue indeed. Make sure your SD is in your Wii, launch the HBC, then press 1 and select Internal SD and press OK. Does anything show up then?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •