Results 1 to 3 of 3

Thread: help, I can't title a thread.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    help, I can't title a thread.

    Please help. Used softmod instructions have homebrew channel coming up but everytime try to run app it loads then freezes when it says press a to install. using old white wii with 3.3 with motion plus inside and also gamecube controller.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,131
    Thanks
    1,430
    Thanked 2,520 Times in 1,861 Posts
    Huh? You arent being very clear in the description of your problem. What app freezes? Press A to install what? Homebrew channel comes up? That means it launches, or it shows up but doesnt launch? You are going to have to be a bit more descriptive if you want help...

  3. #3
    New Member MattAkiyama's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Florida, USA
    Posts
    151
    Thanks
    43
    Thanked 19 Times in 13 Posts
    What app are you trying to run? Are you stuck on a part of the softmod any wii guide?
    Which chapter are you on?

    It'll help if you explain in details.

    Edit: Wow Cjizzle, you reply right at the same time xD



    Please don't drink and post.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •