Results 1 to 3 of 3

Thread: Hi I have a question to ask and need help

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Hi I have a question to ask and need help

    Every time I install weds it says error with all of my weds I have downloaded like dvdx and stuff like that, Am I doing some thing wrong I followed tutorials and stuff and I still get errors. I have the Wad Manger installed but I just keep getting errors, its been along time sent iv worked or played on my wii, and I don't remember how to stuff on it, its soft mod , please if any one can help me please help thanks so much for your time and reading my post.

  2. #2
    New Member MattAkiyama's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Florida, USA
    Posts
    151
    Thanks
    43
    Thanked 21 Times in 13 Posts
    If you haven't softmodded for long, you should update your softmods using the softmod any wii guide here:
    http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html
    Using steps chapter 2 and up

    I personally don't use wad manager anymore, cuz it doesn't work for me sometimes either. I use multi mod manager to install wads, works without error



    Please don't drink and post.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok, thanks so much for your help

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •