Results 1 to 4 of 4

Thread: Old modded wii not working anymore

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Old modded wii not working anymore

    SO I decided to start playing my wii again which I haven't touched in ages. I modded my wii (4.3 i think and with Super smash Bros game). I played backup Wii and gamecube games on DvDs all the time. Now I tried to play the same games but the launcher didn't load and I tried to fix it but it made the channel disappear. Now my question is how do I start over and re-install my stuff to play the games? I kinda just wanna like mod my wii over again if that's possible but not sure if I need to delete stuff or change what. Thanks again for your help!

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,600
    Thanks
    395
    Thanked 1,118 Times in 953 Posts
    What did you do to try to "fix it?"

    You can mod your system over again using our Softmod Any Wii guide (link in signature). Don't format, delete, undo anything. Just mod the system on top of itself.

    Click Below for recommended Links


  3. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by llaffer View Post
    What did you do to try to "fix it?"

    You can mod your system over again using our Softmod Any Wii guide (link in signature). Don't format, delete, undo anything. Just mod the system on top of itself.
    I'm not exactly sure what I did to try and fix it but whatever it was did not help me at all. So if I follow all the steps to mod my wii over again I should be good?

  4. #4
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,600
    Thanks
    395
    Thanked 1,118 Times in 953 Posts
    should be. Yes. If afterwards you still think you have issues, then post a syscheck so we can see what's inside your system (directions on how to generate and post a syscheck is in my sig)

    Click Below for recommended Links


  5. 1 User Says Thank You llaffer For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •