Results 1 to 2 of 2

Thread: Please help, updated my Wii and now my configurable usb loader doesn't work!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation Please help, updated my Wii and now my configurable usb loader doesn't work!

    Please please please help me, I'm a newbie and have NO idea how to fix my problem!

    I recently updated my Wii with Nintendo (I didn't know I wasn't supposed to do that...) and now, whenever I try to use my configurable usb loader, a message pops up saying "Error custom ios 222 is a stub, please reinstall it" then the screen flashes green and takes me back to the home menu.

    Since I did not softmod my Wii (Someone else did it for me), I have no idea what to do next...

    Can someone please give some advice? If you can, explain it out, too, because I looked around the website and everything is so confusing!


  2. #2
    New Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    7
    Thanks
    7
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    You will need to re-softmod your wii.
    Go to the Introduce yourself thread, say hello, and a mod will greet you and provide
    you with the link on directions to softmod your wii.
    The moderators on this forum really know their stuff so if you follow
    their advice you will be good to go
    Last edited by zippy621; 02-18-2013 at 11:12 AM.

  3. 2 Users Say Thank You to zippy621 For This Useful Post


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •