Results 1 to 5 of 5

Thread: Wiiflow 4.1(newest) theme issue, anyone eles?

  1. #1
    New Member
    Douchebag/Scammer
    UnholyonE's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    63
    Thanks
    13
    Thanked 13 Times in 10 Posts

    Question Wiiflow 4.1(newest) theme issue, anyone eles?

    I cant seem to get any themes to show up in the new wiiflow except starnight, any others wont show, all are propperly set in the theme folder and have worked on previous versions, what give, anyone eles or am I missing something here, a cashe reload? IDK, any info would be great, cheers

  2. #2
    New Member candylove's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Florida
    Posts
    514
    Thanks
    63
    Thanked 176 Times in 155 Posts
    Quote Originally Posted by boob4me View Post
    I cant seem to get any themes to show up in the new wiiflow except starnight, any others wont show, all are propperly set in the theme folder and have worked on previous versions, what give, anyone eles or am I missing something here, a cashe reload? IDK, any info would be great, cheers
    All the themes works for me with Wiiflow 4.1, maybe your Wiiflow Channel is outdated, update your Wiiflow Channel / Forwarder with
    WiiFlow_Channel_Installer_v1.1.zip(WiiFlow Forwarder Channel Installer v1.1, works on both Wii and vWii)
    https://sites.google.com/site/wiiflo...arder-channels
    Also try not to have the same wiiflow folder on both SD card and USB HDD, choose where you want to keep it SD card or USB HDD but not both. You could also reload the cache.

  3. #3
    New Member
    Douchebag/Scammer
    UnholyonE's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    63
    Thanks
    13
    Thanked 13 Times in 10 Posts
    Quote Originally Posted by candylove View Post
    All the themes works for me with Wiiflow 4.1, maybe your Wiiflow Channel is outdated, update your Wiiflow Channel / Forwarder with
    WiiFlow_Channel_Installer_v1.1.zip(WiiFlow Forwarder Channel Installer v1.1, works on both Wii and vWii)
    https://sites.google.com/site/wiiflo...arder-channels
    Also try not to have the same wiiflow folder on both SD card and USB HDD, choose where you want to keep it SD card or USB HDD but not both. You could also reload the cache.
    no not that, fresh softmod, fresh wiiflow, new forwarder... same issue on 3 wii's so far...
    and what do you mean keep both sd and hdd wiiflow the same? my hdd is fat32 with a wbfs folder where my games are obviously. didt read anywhere that I need a wiiflow folder on my hdd as well. like I said, starnight works but nothing eles., maybe it because i TRANSFERD IT FROM ANOTHER SD CARD>??
    Last edited by UnholyonE; 01-23-2013 at 09:08 AM.

  4. #4
    New Member candylove's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Florida
    Posts
    514
    Thanks
    63
    Thanked 176 Times in 155 Posts
    You do not need a wiiflow folder on your HDD, I keep my wiiflow folder on my HDD and not on my SD it is optional. You should not transfer the themes from one SD card to another SD card,the themes should be new also because of the Configuration settings files. I have two Wii and I do not transfer any apps or apps folders from one wii to the other wii because of the settings files. I only transfer the games / wbfs or games folder / wbfs folder. I have both my Wii setup to work without SD cards, it is my preference.

  5. #5
    New Member
    Douchebag/Scammer
    UnholyonE's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    63
    Thanks
    13
    Thanked 13 Times in 10 Posts
    yup, that was the problem , all figured out now, cheers.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •