Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29

Thread: wii hacked long ago has bootmii v1.1... trying to figure out where to restart hack?

  1. #21
    Junior Member dniMretsaM's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    NE Ohio
    Posts
    1,142
    Thanks
    76
    Thanked 331 Times in 269 Posts
    Quote Originally Posted by vbtalent View Post
    Will any game controller work or are there only certain types compatible?

    Also, the priiloader is 0.2 if that matters.

    Thanks,
    As long as it's a GameCube controller, it should work just fine.
    Quote Originally Posted by sven
    [16:26:34] i'm never sarcastic.
    [16:26:41] feel free to quote me on that.

  2. #22
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    21
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    OK, so I finally grabbed a game controller but I have no way to select a "1" or a "2" how do I get around that?

    I can get to the last step where hackmii installs but I can't press "1"... argh!!!

    Boot2 Bootmii Option -
    Only works for wiis with boot2 bootmii already installed
    -Extract MMM-58-61_Hackmii_1.1.0_CB2.zip, to sd:\
    Note: This will only work if you are using a non-motion plus remote.
    -Boot the wii
    -Multi-Mod Manager will load
    -Select Wad Manager -Press A
    -Press 1, -Press A -Install all wads
    -IOS58 and IOS61 will install
    -Press "any button"
    -Press 2- load "App Manager"
    -Select hackmii_installer_v1.0 -Press A
    Hackmii Installer Loads
    I made some serious progress after getting my wii remote to work, sweet!

    So, I have a question about Part 2- Install Priiloader (brick protection, you need this)

    My remote say's RVL-003, so I believe it is a non-tr remote can someone confirm for me please?

    Thanks,
    Last edited by cjizzle; 01-10-2013 at 04:42 AM. Reason: please dont double post...use the edit button

  3. #23
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Have a look HERE.

    That will tell you how to check your remote.

  4. #24
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    21
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah, I looked through that post and my controller only has "RVL-300" nothing else that I see.

    OK, finally found info on the wii remote, I just googled it.

    One last question / problem, when I boot the System and am at the channels menu I am not able to move around the channels using the dpad. The only thing that seems to work is the "-" and "+" and the "home" keys.
    Last edited by cjizzle; 01-10-2013 at 06:29 PM. Reason: please dont double post...use the edit button

  5. #25
    Junior Member dniMretsaM's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    NE Ohio
    Posts
    1,142
    Thanks
    76
    Thanked 331 Times in 269 Posts
    Quote Originally Posted by vbtalent View Post
    OK, finally found info on the wii remote, I just googled it.

    One last question / problem, when I boot the System and am at the channels menu I am not able to move around the channels using the dpad. The only thing that seems to work is the "-" and "+" and the "home" keys.
    Searching for the answer: good. Double posting: bad.

    As for your problem, that's not a problem. That's how it always works.
    Quote Originally Posted by sven
    [16:26:34] i'm never sarcastic.
    [16:26:41] feel free to quote me on that.

  6. #26
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,313
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,247 Times in 3,572 Posts
    Blog Entries
    5
    vbtalent:

    In case you missed some selected editing done to your previous posts, they now are a single post. Please refrain from double-posting, use the edit button (that's what it's for, man). Please review the forum rules on this issue.

    Edit: very funny, time to edit my avatar, it would seem (LMAO)

  7. #27
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,177
    Thanks
    1,439
    Thanked 2,545 Times in 1,881 Posts
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    Edit: very funny, time to edit my avatar, it would seem (LMAO)
    LMAO, It wasnt me, but that one is AWESOME

  8. 1 User Says Thank You cjizzle For This Useful Post


  9. #28
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    21
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Double post? I don't see it.. it certainly wasn't intentional, you guy's are easily amused!

    From the manual: "To select an on-screen option, simply point at it with the Wii Remote and press the A Button."

    This does not work... I have no control over anything on the screen.

    User error... got it thanks for all the help.

    Please use the Edit function.
    Last edited by Jax; 01-11-2013 at 04:18 AM. Reason: Merged Posts...

  10. #29
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,313
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,247 Times in 3,572 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by vbtalent View Post
    Double post? I don't see it.. it certainly wasn't intentional, you guy's are easily amused!

    User error... got it thanks for all the help
    So... post #24 and #28 made in this thread are figments of our collective imagination, OK. Thread closed (user successfully resolved his issue).

  11. 2 Users Say Thank You to nightstah For This Useful Post


Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •