Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 51 to 59 of 59

Thread: Unstable USB Loader gx, need help fixing it

  1. #51
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,952
    Thanks
    978
    Thanked 1,706 Times in 1,318 Posts
    Blog Entries
    4
    Try deleting the GX config file, and cache file, then boot GX again, and see if that works.
    Other than that, you may be destined to never plat Wii Sports Resort lol.



  2. 1 User Says Thank You bmarlo For This Useful Post


  3. #52
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,226
    Thanks
    1,001
    Thanked 1,134 Times in 891 Posts
    One last question; you can still load your retail disc right?

  4. #53
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    30
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok bmarlo I will try that, and SNES Master the disc doesn't get recognized, that's why I tried the clean download version

  5. #54
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,698
    Thanks
    1,887
    Thanked 4,385 Times in 3,679 Posts
    Blog Entries
    5
    Not entirely sure what to make of that, lol... splitting some very fine hairs there

  6. #55
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,226
    Thanks
    1,001
    Thanked 1,134 Times in 891 Posts
    Quote Originally Posted by Burning-Creed
    Ok bmarlo I will try that, and SNES Master the disc doesn't get recognized, that's why I tried the clean download version
    Ok, just asking. I seriously have no idea what's going wrong because my backup for Sports Resort works without issue...I'll have to look over your sysCheck a few pages back and compare it to mine, see if I can't notice a difference (perhaps one of your IOSs or cIOSs are out of date?) anyway, I'll post/edit back a little later. For now I have some minor trouble shooting to do on my end (Nintendo TVii on my Wii U isn't working properly )

  7. 1 User Says Thank You SNES_Master For This Useful Post


  8. #56
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    30
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok much appreciated

  9. #57
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    30
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok i finally got around to trying to delete my config and chache file for usb loader and im not sure what all to delete, thers a folder titled "chache_bnr" and a titlescache and 2 CFG files, those are just the ones that seem like what i should delete but which ones exactly?

  10. #58
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,226
    Thanks
    1,001
    Thanked 1,134 Times in 891 Posts
    Quote Originally Posted by Burning-Creed
    ok i finally got around to trying to delete my config and chache file for usb loader and im not sure what all to delete, thers a folder titled "chache_bnr" and a titlescache and 2 CFG files, those are just the ones that seem like what i should delete but which ones exactly?
    I'd go with deleting all of those, that way when you start the loader it will basically be a fresh start.

  11. 1 User Says Thank You SNES_Master For This Useful Post


  12. #59
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    30
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you all so much! It worked! must have been my disc because the clean download and resting the config files made it work!

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •