Results 1 to 5 of 5

Thread: Wii booting only to Priloader..

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    110
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Wii booting only to Priloader..

    I have a red wii booting only to Priloader.

    If i select option of ""system menu"" in priloader screen it will give out a blank screen.
    So i used GC controller and went to the bootmii page to install System menu version4.1u///////////

    BAAAAAAAAAAM.. Now the system wont even boot to priloader !!!!!!! ((((((((((((((((((

    What do i do ? is it complete brick ?


    CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,816
    Thanks
    881
    Thanked 2,082 Times in 1,478 Posts
    Blog Entries
    13
    You have probably wiped priiloader with the SM install, u r pretty much screwed and will probably need to have the nand flashed

    http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...creen-wii.html
    Last edited by Pob3008; 12-16-2012 at 07:40 AM.

  3. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post

    Jax

  4. #3
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,131
    Thanks
    1,430
    Thanked 2,520 Times in 1,861 Posts

  5. #4
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    110
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Pob3008 View Post
    You have probably wiped priiloader with the SM install, u r pretty much screwed and will probably need to have the nand flashed

    http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...creen-wii.html
    I should not have installed the system menu4.1 again as i read wrongly somewhere.
    It erases the priloader installation. Technically thats what has happened.....hunting for a board now

  6. #5
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,131
    Thanks
    1,430
    Thanked 2,520 Times in 1,861 Posts
    Where you goofed was in what SM version you installed. You should have followed the Softmod ANY Wii guide from chapter 2 on, including the installation of 4.1. That would have fixed you up. But thats neither here nor there now. Just in case anyone else happens upon this thread, thats what they should do to prevent happening to them what happened to you...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •