Results 1 to 2 of 2

Thread: "Please plug a USB HDD on port 0 or press reset"

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    "Please plug a USB HDD on port 0 or press reset"

    Hi I bought a soft modded nintendo wii about a year ago and everything worked fine and about 2 months ago I moved to a new house and now I get the message "Please plug a USB HDD on port 0 or press reset" when I load WiiFlow. I have it plugged into the right port and i've tried using a few different cables and am still getting the message. I've tried reseting the devices and nothing. When I plug the HD into the computer I can't access it and it gives me the error message "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" I never tried loading it on the pc until the move though so I don't know if it worked on a pc before the wiiflow error or not. I don't know much about the issue and I didn't find any solid answers when I searched so any help would be appreciated.

  2. #2
    New Member JoeP121's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    United States
    Posts
    72
    Thanks
    13
    Thanked 16 Times in 13 Posts
    Sounds like a definite HDD problem. Use the windows utility that checks and repairs disk errors. It takes a while - but it's worth it.

    If the PC is not even recognizing the drive - which would mean you couldn't even run the disk check - then I wouldn't really know what to do.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •