Results 1 to 10 of 10

Thread: how to unsoftmod?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    how to unsoftmod?

    Okay, so I got a SD card reader and Ive been having troubles with getting the softmod to work properly with certain things, is there a guide showing how to fully just restart the soft modding fresh so I can do it again and then use dios mios properly?

  2. #2
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,680
    Thanks
    3,227
    Thanked 1,342 Times in 1,119 Posts
    Just follow the Soft Mod Any Wii Guide.(Link Is at the Bottom of my signature.)
    This will overwrite everything you have done.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Okay, Thanks!

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jax View Post
    Just follow the Soft Mod Any Wii Guide.(Link Is at the Bottom of my signature.)
    This will overwrite everything you have done.
    I'm still on 4.1u should I update to do this or no?

  5. #5
    New Member kunparekh18's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chennai
    Posts
    528
    Thanks
    55
    Thanked 145 Times in 118 Posts
    Quote Originally Posted by Proxin

    I'm still on 4.1u should I update to do this or no?
    No, 4.1 is the recommended system menu.

    Sent from my A75 using WiiHacks, excuse grammar errors

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by kunparekh18 View Post
    No, 4.1 is the recommended system menu.

    Sent from my A75 using WiiHacks, excuse grammar errors
    KK, when I try to do it I get on Wii Mod 3.2 and I click wad manager and it only says

    [+] Mounting device, please wait... OK!
    [+] Retrieving file list... No Files found!

    Press any key to continue.

    All the files are on the SD card... Why isn't this working?

  7. #7
    New Member kunparekh18's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chennai
    Posts
    528
    Thanks
    55
    Thanked 145 Times in 118 Posts
    Quote Originally Posted by Proxin

    KK, when I try to do it I get on Wii Mod 3.2 and I click wad manager and it only says

    [+] Mounting device, please wait... OK!
    [+] Retrieving file list... No Files found!

    Press any key to continue.

    All the files are on the SD card... Why isn't this working?
    Are you sure you're using a non-SDHC card? It should be only SD, 1-2 GB.

    Sent from my A75 using WiiHacks, excuse grammar errors

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by kunparekh18 View Post
    Are you sure you're using a non-SDHC card? It should be only SD, 1-2 GB.

    Sent from my A75 using WiiHacks, excuse grammar errors
    Ahh that's why. I switched to my other SD card and it's working now. Do I only have to use this 2GB till it moded then I can switch to my 4gb?

  9. #9
    New Member kunparekh18's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chennai
    Posts
    528
    Thanks
    55
    Thanked 145 Times in 118 Posts
    Quote Originally Posted by Proxin

    Ahh that's why. I switched to my other SD card and it's working now. Do I only have to use this 2GB till it moded then I can switch to my 4gb?
    Yes, after the modding, you can switch to the 4 GB one.

    Sent from my A75 using WiiHacks, excuse grammar errors

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by kunparekh18 View Post
    Yes, after the modding, you can switch to the 4 GB one.

    Sent from my A75 using WiiHacks, excuse grammar errors
    Okay,

    SO i'm following the guide and I have a Wii Motion Plus controller so I try to use priiloader for motion plus and i get the error

    System menu version invalid or not vanilla (v54449 / 0xD4B1), abort mission... priiloader

    I google it but I find no results, do you know whats going on?

    Edit: I found out I have an older motion plus controller so I wasnt supposed to use the motion plus one, used original and it worked.
    Last edited by Proxin; 12-07-2012 at 06:44 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •