Results 1 to 8 of 8

Thread: cfg problems

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    173
    Thanks
    12
    Thanked 11 Times in 7 Posts

    cfg problems

    hi folks
    have looked for my problem and cant find the defiante soloution so where best to come but on here.

    ive modded my wii and am using cfg loader with a hard drive connected but since yesterday i cant get my games to play cfg loader starts then just hangs and goes back to wii menu screen.

    im on cfg 70 and am on system 4.1

    please can you help as i must be staring it in the face.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    832
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Are you sure your hdd is plugged in correctly?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    173
    Thanks
    12
    Thanked 11 Times in 7 Posts
    yep sure is lol tried all that it was ok up to about 2 days ago now just trys to load and then goes back to wii menu

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,240
    Thanks
    1,469
    Thanked 2,587 Times in 1,909 Posts
    Take out and reinsert your sd card. That symptom can happen if your sd card isnt being read.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    173
    Thanks
    12
    Thanked 11 Times in 7 Posts
    cool but i havent got an sd card inserted i put all config files onto the hard drive as i foind it better to do. as didint want kids messing with sd card

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,240
    Thanks
    1,469
    Thanked 2,587 Times in 1,909 Posts
    Launch the Homebrew Channel. Do you see any apps? If not, press 1 to see if you can select usb. If you still can't see any apps, there is a problem with either your connection to the drive, the files on the drive, or the drive itself.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    173
    Thanks
    12
    Thanked 11 Times in 7 Posts
    i have just tried what said and it picks it up ok.

    what im trying to do is have cfg as a channel and so i dont leave the sd card in as well as my little one keeps taking out.

    so how do i get cfg as a channel and loading from my drive please help as this is getting worrying

  8. #8
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,656
    Thanks
    3,217
    Thanked 1,335 Times in 1,112 Posts
    Have a look here for the full usb loaders channels.->Full Channel Thread.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •