Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Everything works fine now, but for some reason, 1 game won't show up on USB Loader

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    18
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    Plug it back into your HDTV and change the cable settings back to composite.
    That seems like a fairly vague instructions, like under the settings of the loader itself, or under the settings for the individual games? Sorry, just don't want to do something I'm not supposed to

  2. #12
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,135
    Thanks
    1,430
    Thanked 2,522 Times in 1,862 Posts
    LOL, well, there is only one place to change those settings, and that would be in the Wii's settings itself. There is no such option in any of the loaders that I am aware of.

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    18
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    LOL, well, there is only one place to change those settings, and that would be in the Wii's settings itself. There is no such option in any of the loaders that I am aware of.
    It says it is, was, and can only be 480i standard tv. The HDTV 480p was grayed out and can not be chosen on either of my tvs

  4. #14
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,135
    Thanks
    1,430
    Thanked 2,522 Times in 1,862 Posts
    I was trying to rule out the use of component vs composite cables. Make sense?

  5. #15
    New Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    18
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    I was trying to rule out the use of component vs composite cables. Make sense?
    Yup, I was just hoping that was the sole problem, looks like it isn't

  6. #16
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,135
    Thanks
    1,430
    Thanked 2,522 Times in 1,862 Posts
    In that case I will have to go back to my initial assessment, that being you are playing out of region games. Get the games from your region and see what happens.

  7. #17
    New Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    18
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    In that case I will have to go back to my initial assessment, that being you are playing out of region games. Get the games from your region and see what happens.
    I could have sworn they were the "U" ones...

  8. #18
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm on the same problem i have downloaded some games as PAL, and i cant play them. In UsbLoader gx3 i change the settings to foce ntsc and still the gameS dont work.
    i have updated my wii today with the guide of Softmode any wii.

    is there any way i can play the PAL games.. ?? im having problems to find them in ntsc. this is the game that i want to play Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 [PAL] [Wii] [MULTi5]

    btw im kind of new with usbloader. clear instructions will be really helpfull. =\ sorry for been an ass but im quite desperate here =\

  9. #19
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,135
    Thanks
    1,430
    Thanked 2,522 Times in 1,862 Posts
    Quote Originally Posted by larva View Post
    I'm on the same problem i have downloaded some games as PAL, and i cant play them. In UsbLoader gx3 i change the settings to foce ntsc and still the gameS dont work.
    i have updated my wii today with the guide of Softmode any wii.

    is there any way i can play the PAL games.. ?? im having problems to find them in ntsc. this is the game that i want to play Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 [PAL] [Wii] [MULTi5]

    btw im kind of new with usbloader. clear instructions will be really helpfull. =\ sorry for been an ass but im quite desperate here =\

    Ahhhh, so the problem presents itself in full clarity....look HERE.

  10. 1 User Says Thank You cjizzle For This Useful Post

    Jax

  11. #20
    New Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    18
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    Ahhhh, so the problem presents itself in full clarity....look HERE.
    Limewire?

    Me oh my this is quite out of date

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •